По разпореждане на Националната следствена сллужба ще бъде направена ексхумация

...
По разпореждане на Националната следствена сллужба ще бъде направена ексхумация
Коментари Харесай

Правят ексхумация на 19-годишния младеж, починал с COVID-19

По предписание на Националната следствена сллужба ще бъде направена ексхумация на умрелия от Велико Търново, оповестява. Припомняме, че той умря на 31 юли с COVID-19 след лекуване в, само че бащата на 19-годишното момче подаде сигнал, че не това е същинската причина за кончината му. Още тогава той изиска да бъде направена аутопсия на сина му.
Съмненията на бащата можете да прочетете в този материал:
 Експерт: Повторното заразяване с ковид става с мутирал вариант, който е по-лек Експерт: Повторното заразяване с ковид става с мутирал вариант, който е по-лек
" Връщането на децата в учебно заведение е тип риск и той може да бъде ръководен, както могат да бъдат ръководени и други опасности ", сподели пред Б...
След това стартира следствие по случая, което е под. То е за гибел заради неведение или немарливо осъществяване на отговорностите.
Процедурата по ексхумация и експертиза на натрупа е почнала в гробищния парк във Велико Търново тази заран (27 август) в 10 часа. Полицията в остарялата столица оказва подпомагане - отделила е региона и охранява дейностите на следствието.
Според медиата към този момент има разпитани по случая, в това число и медици.
Преди 5 дни бащата - Иван Денев, който е и правист, разгласява във Фейсбук: " Скъпи другари и поддръжници, през днешния ден бях разпитан като очевидец по формираното досъдебно произвеждане за гибелта на сина ми. Ето за какво, разбираемо и при вземане предвид със закона, към този момент ще бъда надалеч по-умерен в информирането ви. Следете развиването и бъдете с нас в молитвите си! Бъдете сигурни, че скритото ще стане очевидно и че Истината ще бъде реализирана! ".
 Ахчиева пита: Оправдание ли е коронавирусът за пари от НЗОК? (ВИДЕО) Ахчиева пита: Оправдание ли е коронавирусът за пари от НЗОК? (ВИДЕО)
В  родопското село Осина гибелта на една жена се трансформира в абсурден случай. Тя беше пациент с онкозаболяване на Университетската...
Днес той е отказал коментар пред " Труд ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР