По разпореждане на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов разследването за

...
По разпореждане на и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов разследването за
Коментари Харесай

Делото за смъртта на Ферарио Спасов отива в Ловеч

По предписание на и.ф. основен прокурор Борислав Сарафов следствието за злополуката край с. Шереметя, при която почина футболният треньор Ферарио Спасов , е предоставено на ловешката прокуратура.

Няма експертиза и скоростта не може да бъде избрана, сподели прокурорът, пуснал Начо Пантелеев с мярка „ подписка “

Досъдебното производство е конфискувано от Окръжната прокуратура във Велико Търново. Ръководството и надзорът ще се правят от Окръжната прокуратура в Ловеч.

Върховна касационна прокуратура стартира инспекция на работата на прокурора от Велико Търново Йордан Кожухаров, определил мярка за неотклонение „ подписка “ на обвинения Начо Пантелеев, без да са регистрирани степента на социална заплаха на закононарушението и други данни за личността на обвинения.

Събудих се в колата за спешна помощ. Поискаха са остана, само че няма кой да гледа детето, сподели от Лясковец тя

Катастрофата, при която в събота почина Ферарио Спасов , стана на прав и необятен пътен сектор в посока София, при влажен асфалт и засилен трафик. 24-годишният водач е с 16 месеца стаж и е карал мощната немска кола. Шофирал е с доста висока скорост – около 150 км/ч, настояват очевидци.

„ В случая се касае за досъдебно произвеждане от публичен интерес при управлението и надзора, на което се оказва засилен публичен напън, довел до подозрение за преднамереност и заинтригуваност при практикуване на функционалностите по следствието “, се показва в постановлението на Сарафов.

Борислав Сарафов привиква наблюдаващия прокурор, с цел да даде пояснение за решението си

Проверката ще обхване преписките и досъдебните производства, които прокурорът от Велико Търново е водил през последните три години.

Сутринта полицията заяви, че се е самосезирала след оповестена в медиите фотография на Начо Пантелеев от Лясковец с оръжие. Домът на фамилията бе претърсен, оръжие не беше намерено. Пантелеев беше привикан в полицията. Той обаче не беше арестуван, а беше отведен за разпит по отношение на акцията в дома му.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР