По разкритията, които направихме за далаверите на НАП, със сигурност

...
По разкритията, които направихме за далаверите на НАП, със сигурност
Коментари Харесай

Шефът на "Господарите" избухна пред БЛИЦ: Трябва да има арести за разкритията ни за НАП! Много медии се направиха на ударени

По разкритията, които направихме за далаверите на Национална агенция за приходите, сигурно би трябвало да има арести и би трябвало да хвърчат глави на най-високо равнище. Това е абсурдът на годината. В същото време доста медии се покриха и се направиха, че подобен скандал няма. Прави чест на Агенция БЛИЦ, че бе една от доста дребното медии, които разгласиха публикации по случая.

Това съобщи пред БЛИЦ продуцентът на " Господари на ефира " Джуди Халваджиян. Медията ни го потърси по отношение на гръмовните разкрития, които предаването направи във връзка с злоупотреби на данъчни и чиновници.

Удар по корупцията! Крупна скица за рекет и изнудване на бизнеса от върховен служител в Национална агенция за приходите лъсна в репортаж на " Господари на ефира " (ВИДЕО)

" Много притеснително в тази ситуация е, че изтече информация от полицията или прокуратурата към лицата, които проверявахме. Ние бяхме уведомили способените органи, че ще вършим такова следствие. В един миг се оказа, че тези, които ревизираме и които правят афери, са били предизвестени за нашите дейности ", акцентира Халваджиян пред БЛИЦ и добави: " Това е прегледен урок. че от тук нататък ние би трябвало да действаме сами за нашите следствия и да не уведомяваме институциите.

" Господарите " с нов удар! Разкриха каква подла скица въртят чиновници на Национална агенция за приходите (ВИДЕО)

Ивайло КРАЧУНОВ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР