По разказа на Патриша, вчера тя паркира колата си пред

...
По разказа на Патриша, вчера тя паркира колата си пред
Коментари Харесай

Заплашената от Христо Шопов жена разказа за пистолета, юмруците ...

По описа на Патриша, през вчерашния ден тя паркира колата си пред гаража, а Мариана - брачната половинка на Шопов, паркира след нея по този начин, че колата на Патриша не може да излезе.

Патриша отива на вечеря с такси и подвига чистачката на автомобила на Мариана. След като се прибира по-късно вечерта вижда своята чистачка счупена и поражда скандал.

На фрагментите от видеото Патриша пита артиста: " Ела, какво ще направиш в този момент? Ще ме нападнеш ли? ", последвано от сдърпване.

Нейният брачен партньор, с който не съм говорила преди, пристигна с револвер и го насочи на 5 см от лицето ми и ми сподели, че ще ме простреля. Аз записвах това и те се ядосаха и желаеха да ми вземат телефона. Дойдоха на открито и ме нападнаха, пробвайки се да ми вземат телефона. Той ме блъсна в стената и ме удари, както виждате с пестник ", споделя Патриша Тийвс пред Българска национална телевизия.

Патриша Тийвс живее в съседство на Христо и Мариана Шопови в столичния квартал " Малинова котловина " от няколко години. Твърди, че връзките ѝ с тях от две години са обтегнати поради спор за кучета.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР