По-рано този месец Samsung представи новите си смартфони от висок

...
По-рано този месец Samsung представи новите си смартфони от висок
Коментари Харесай

Докосни бъдещето: Струва ли си да поръчаш нов смартфон предварително?

По-рано този месец Samsung показа новите си смарт телефони от висок клас –. Както всяко потомство от серията Galaxy S, моделите оферират най-новите мобилни технологии, само че тази година с изключение на малко по-бърз процесор, по-добра камера и по-добър екран, имаме и същинска софтуерна иновация – AI функционалности в смарт телефон или Galaxy AI.

Трите смарт телефона дават обещание да трансформират метода, по който поддържаме връзка и използваме мобилни устройства и към този момент могат да бъдат поръчани авансово. Предварителните поръчки са все по-честа процедура на производителите на смарт телефони, които стартират да набират поръчки за новите си модели една-две седмици преди да влязат публично в продажба. Защо обаче би трябвало да поръчаме нещо по-рано и да го чакаме да дойде, вместо непосредствено да го купим от магазина няколко дни по-късно?

Нека да разгледаме офертата на един от телекомуникационните оператори, които одобряват предварителни поръчки за серията Galaxy S24 – А1.

Една от аргументите да поръчате авансово е, че по-този метод ще сте един от първите, които разполагат с устройството. В случая със серията Galaxy S24 предварителни поръчки ще могат да се вършат до 30 януари, само че клиентите, които са поръчали авансово някой от моделите S24, започнаха да ги получават от 23 януари.

Другата причина е, че по време на предварителните поръчки, смарт телефоните са доста по-изгодни, тъй като телекомуникационните оператори и производителите оферират доста бонуси. При серията Galaxy S24 от А1 всички консуматори ще получат модела с по-голямата памет на цената на по-малката, което може да им спести до 500 лв..

Към това би трябвало да прибавим комплект аксесоари, който чака всеки клиент на предварителните поръчки от А1. Galaxy S24+ и S24 Ultra вървят със SmartTag2, 25W адаптер и Wireless Charger Pad, които костват 200 лв., в случай че ги закупите настрана. Най-малкият представител на серията - S24 пък се предлага със SmartTag2 и 25W адаптер, чиято цена е 100 лв..

Това значи, че в случай че поръчате авансово някой от трите модела, ще получите
бонуси на обща стойност до 700 лв., което е забележителна сума. Друг значим детайл в офертата е, че не би трябвало да платите смарт телефона, когато го поръчате, а чак когато го получите.

Допълнителен плюс са гъвкавите благоприятни условия за заплащане, които предлага операторът. А1 дава опция за закупуване в брой или на погашение за 24 или 36 месеца, което разрешава да вземем най-хубавото на пазара, без да натоварваме нашия бюджет. Смартфоните S24, S24+ и Ultra могат да бъдат закупени с мобилните проекти Unlimited, които ще ви дадат достъп до най-бързата мобилна мрежа в страната съгласно Ookla.

Така че, в случай че желаете измежду първите, които имат най-иновативните смарт телефони сега и да употребявате AI функционалности като: автоматизиран превод на гласови и текстови известия в действително време; опция да търсите информация в Гугъл за съответен обект от видео или изображение без напускате приложението, което ползвате; да обработвате изображения с изкуствен интелект или да имате персонален текстови редактор, в този момент е точният миг да вземете някой от моделите S24.

През идващите няколко дни смарт телефоните ще са най-актуални и търсени. Тази композиция прави офертата извънредно преференциална и всеки фен на технологиите би трябвало да се възползва преди количествата да са се изчерпали.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР