По-рано този месец научихме, че за първи път bTV ще

...
По-рано този месец научихме, че за първи път bTV ще
Коментари Харесай

Ново предаване на NOVA ще раздава награда от 100 000 лв.

По-рано този месец научихме, че за първи път bTV ще излъчи формата Million Dollar Island, който у нас ще бъде осъществен под името " Островът на 100-те гривни ". Сега разбираме, че съперникът NOVA също приготвя да завърти ново предаване в ефира си.

Колко огромна ще бъде премията в " Островът на 100-те гривни " - новото приключенско риали на bTV

С голям награден фонд от...

То е основано на основаното в Съединени американски щати през 2006 година предаване Identity, което до момента е излъчено в над 20 страни, като в Италия става изключително известно и има 12 сезона и над 1000 епизода досега.

У нас шоуто е озаглавено " Скрита идентичност ". То ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо усещане на участниците, на които " следствието " може да донесе огромната премия от 100 000 лв.. Водещ ще бъде Герасим Георгиев - Геро.

Във всеки епизод един състезател ще се изправя пред осем мистериозни персонажи, като ще разполага със лист с техните специалности или други забавни обстоятелства от биографиите им. Участникът ще би трябвало да реши кой факт или специалност за кого се отнася, разчитайки на логиката и интуицията си.

Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкоз повече нараства паричната премия, която може да завоюва. Но съгласно разпоредбите може и да загуби, в случай че не разпознае съответния участник.
 Александър Сано - водещ на
Каква ще бъде ролята на Александър Сано в " Островът на 100-те гривни "

Ново предизвикателство пред артиста

Не е ясно по кое време тъкмо ще започва " Скрита идентичност " в ефира на NOVA, само че подготовката за предаването към този момент тече. Желаещите да се включат към този момент могат да се запишат на кастинг, а повече за него има тук.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР