По-рано тази седмица Microsoft разпространи една от най-големите актуализации в

...
По-рано тази седмица Microsoft разпространи една от най-големите актуализации в
Коментари Харесай

Windows 11 23H2 вече е налична като ISO дисков образ и може да бъде изтеглена от всеки

По-рано тази седмица Microsoft популяризира една от най-големите актуализации в границите на обновяването Moment 4, която потребителите на съвместими устройства могат да изтеглят посредством Центъра за актуализации на Windows. Ето че в този момент е пуснат ISO дисков облик на новата версия на операционната система версия 11 23H2, който е подобаващ и в действителност е предопределен за чисти съоръжения от нулата.

„ Този вид е предопределен за консуматори, които желаят да основат зареждащ инсталационен притежател във типа на USB стик, DVD или виртуална машина – това е.ISO файл, с помощна който могат да конфигурират Windows 11 от нулата да вземем за пример на празен форматиран систематичен диск. Това е ISO дисков облик, в който са включени няколко версии на Оценка за съвместимост Windows 11 и който се задейства благодарение на продуктов ключ за отключване на мечтаната версия “, гласи описанието, съпътстващо ISO облика с Windows 11 23H2 на уеб страницата на Microsoft.

За да изтеглите изображението, просто изберете единственият разполагаем сега вид на Windows 11 (мулти-издание ISO за x64 устройства) от падащото меню, след което можете да преминете непосредствено към евакуиране на файла. Дисковият облик е с величина 6,2 GB и може да бъде конфигуриран на покриващи минималните систематични условия компютри, които дават отговор на изискванията за инсталиране на Оценка за съвместимост Windows 11.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР