По-рано тази седмица Bloober Team публикуваха първото голямо обновление за

...
По-рано тази седмица Bloober Team публикуваха първото голямо обновление за
Коментари Харесай

Актуализация за Silent Hill 2 Remake пречи на прогреса в играта

По-рано тази седмица Bloober Team разгласиха първото огромно обновяване за Silent Hill 2 Remake в лицето на Update 1.04. Заедно с него обаче студиото е въвело и бъг, който не разрешава да продължите играта си от даден миг нататък. За това написаха Eurogamer, базирайки се на онлайн мнения от геймъри.

Репортажът за грешката се появява откакто няколко играчи се оплакали, че не могат да преминат секцията с лабиринта и персонажът им остава затворен за непрекъснато в него. Нивото съставлява голям лабиринт. Играчите би трябвало да завъртят голям куб, с цел да се отворят стените и да се открие път за излаз. Поне по този начин е било до обновяване 1.04 и в този момент в някои случаи, пътища за изплъзване не се откриват. Въпросният бъг визира, както конзолната, по този начин и PC версията на играта

Някои геймъри към този момент са намерили неловко решение, като да вземем за пример да преинсталират играта без 1.04, само че това не звучи доста уместно. Иначе обновлението идва с поправката на голям брой неточности и бъгове. Като подобен, при който Джеймс се телепортира през шпионката на една от вратите на Брукхейвън. Що се отнася до казуса с лабиринта, Bloober обявиха, че са наясно с него. Те увериха, че към този момент се работи по решението му.

„ Блокирането на напредъка може да се случи, в случай че заредите непокътната игра от равнището Labyrinth (след Toluca Prison) преди да сте наложили обновяване 1.04 “, написа разработчикът. Временно решение е да употребявате непокътната игра от по-ранен миг – преди да сте влезнали в лабиринта.

В други вести, свързани с играта, неотдавна ви съобщихме, че модифицираната версия на Silent Hill 2 има отлични продажби. С над милион продадени копия за три дни, тя е най-бързо продаващото се заглавие в поредицата.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР