По-рано тази седмица Asus обяви телефона ROG. Носейки името на

...
По-рано тази седмица Asus обяви телефона ROG. Носейки името на
Коментари Харесай

Колкото повече, толкова повече: Asus експериментира с 10 GB RAM в смартфон

По-рано тази седмица Asus разгласи телефона ROG . Носейки името на гейм подразделението Republic of Gamers, това е първият специфичен геймърски телефон на компанията и пряк съперник на Razer Phone от предходната година.
Сега всички знаем какъв е геймърският хардуера – нападателен дизайн, невероятна мощ и доста, доста изстудяване. Телефонът ROG сигурно дава отговор на всички тези условия за мощна гейм настройка.

Но, настояват слуховете, може би концепцията на компанията е била още по-луда. Потребителят Роланд Куанд е получил информация, че Asus опитва с стартирането на 10 GB RAM в неназован флагман смарт телефон. Това е станало преди към 10 месеца. Единствената причина, заради която концепцията била прекъсната, е, че модулът не могъл да се побере в тялото на телефона, тъй че трябваше да се оправят без него.

10 GB RAM – това е повече, в сравнение с вашият междинен домакински личен компютър има сега. Дори не сме сигурни дали операционната система Android знае какво да прави с тази цифра. Така че, евентуално щеше да се употребява най-много за хвалби и за допустима отбрана против условията на бъдещето.

Но, уви, това няма да се случи през 2018 година или най-малко не през първата половина.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР