По-рано тази нощ град Стрий е бил атакуван от шахеди.

...
По-рано тази нощ град Стрий е бил атакуван от шахеди.
Коментари Харесай

Мощен удар с ракети Кинжал по Лвовска област в Украйна

По-рано тази нощ град Стрий е бил нападнат от шахеди. Районът към този момент беше ударен от ракети и безпилотни самолети предишния уикенд. Руски източници пишат, че ударът е засегнал пункт от газопреносната система.

В цяла Украйна е оповестена въздушна паника. Мониторинговите организации показват, че Кремъл и тази нощ е употребявал ракети " Кинжал ".

Каналите за наблюдаване и украинските военновъздушни сили оповестяват за няколко групи и обособени ракети над областите Виница, Киев, Полтава, Черкаси и Суми.

Освен това каналите за наблюдаване оповестяват, че по предварителна информация Русия е изстреляла още една вълна от ракети от региона на Каспийско море. От летища северно от Украйна са изхвърчали тактически самолети, които може би също носят ракети.

Украинските канали за наблюдаване оповестяват, че по предварителна информация съветски стратегически бомбардировачи са изстреляли крилати ракети от региона на Енгелс на река Волга.

Това е втората вълна от ракети през нощта - първата е изстреляна по-рано през нощта, като към момента няма информация за следствията от този удар.

Междувременно продължава и обстрелът с изстреляните по-рано " шахеди ".

Украинските военновъздушни сили оповестиха за придвижване на " шахеди " през последния час над Тернополска, Николаевска, Запорожка, Днепропетровска и Харковска област, в допълнение към Лвовска област.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР