По-рано тази година Дженифър Лорънс стана майка за първи път

...
По-рано тази година Дженифър Лорънс стана майка за първи път
Коментари Харесай

Колко деца е загубила Дженифър Лорънс

По-рано тази година Дженифър Лорънс стана майка за първи път след раждането на сина си Сай. Малко по-късно тя призна, че да приказва за майчинството я плаши, само че пък си показа, че даже и не е очаквала да заобича толкоз доста бебето си.
 Дженифър Лорънс, Кук Марони, Сай и полът на първото им дете
Дженифър Лорънс разкри мистерията към детето си

Актрисата с едно от редките си откровения

" Всички повтарят, че ще обичам бебето си повече от котката си. Но това не е правилно. Може би ще го обичам колкото котката си?, споделя тогава шеговито Дженифър. Но в този момент, към този момент по-сериозно признава, че след раждането е почувствала като че ли животът ѝ стартира изначало.

Колкото и прелестно да звучи всичко това дотук, за Дженифър Лорънс пътят към майчинството обаче се оказва въобще не е бил елементарен и посипан с рози. В последното си изявление за Vogue, на чиято корица е, тя намерено приказва за бременността си. И около тази тематика прави едно от дребното разкрития за персоналния си живот.

Дженифър споделя, че преди да роди сина си е претърпяла два спонтанни аборта. За първия тя споделя, че когато е била още в двайсетте си години е забременяла, само че е възнамерявала да направи аборт. Преди още обаче да се подложи на процедурата, е абортирала непринудено. Преживяването несъмнено е било плашещо за нея, защото се оказва, че когато се е случило, е била сама в Монреал.

Колкото до втория импровизиран аборт, при него също събитията никак не са били приятни. Той се е случил, за жалост когато към този момент Дженифър и брачният партньор ѝ Кук Марони са били подготвени да имат деца. Уви, едвам след третия път, когато актрисата забременява, двойката посреща първото си бебе.
 Дженифър Лорънс на 31
Дженифър Лорънс в 27 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Сега, спомняйки си за абортите, Дженифър Лорънс се връща към моментите, в които си е мислила какъв брой друго и необичайно се е чувствало тялото ѝ и повече от всеки път прави оценка обстоятелството, че е имала правото да избира какво да прави с тялото си. А позицията ѝ за отнемането на правото на аборт на дамите в Съединени американски щати е изрично. Всяка една жена би трябвало да има свободен избор какво да прави с тялото си - и абортите не са изключение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР