По-рано тази есен се заговори, че LG ще се включи

...
По-рано тази есен се заговори, че LG ще се включи
Коментари Харесай

LG най-вероятно няма да покаже гъвкав смартфон на CES 2019

По-рано тази есен се заприказва, че LG ще се включи в конкуренцията за първия смарт телефон с огъващ се екран, анонсирайки въпросното устройство през януари на Consumer Electronics Show в Лас Вегас. Така компанията щеше да изпревари анонса на Samsung Galaxy F, плануван за февруари или март. Това щеше да бъде сериозен триумф за LG, имайки поради, че всички чакаха пръв да бъде Samsung.
Но в този момент нещо вероятно се е трансформирало и известният с вътрешната си информация Twitter консуматор Евън Блас твърди, че възможностите за „гъвкав“ анонс от страна на LG на CES 2019 понижават фрапантно.

Шоуто ще започва на 8 януари и ще продължи до 11 януари, само че по думите на Блас, вероятността LG да покаже „онзи“ еластичен смарт телефон на CES се е сринала – или най-малко по този начин е чул той от своите източници.

Засега чакаме Samsung, Huawei и LG да покажат новаторските си дизайни през първата половина на 2019 година През втората би трябвало да ги последват Oppo, Xiaomi, Vivo и Motorola, до момента в който при започване на 2020 година и Microsoft би трябвало да се включи в играта. Apple , която както нормално е години обратно, когато става въпрос за функционалности на своите iPhone модели, не би следвало да показа еластичен телефон преди края на 2020 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР