По-рано се говореше, че Samsung е избрал подобен на AirPods

...
По-рано се говореше, че Samsung е избрал подобен на AirPods
Коментари Харесай

Появиха се “живи“ изображения на Galaxy Buds 3 Pro, благодарение на нов информационен теч

По-рано се говореше, че Samsung е избрал сходен на AirPods дизайн за своите идни TWS слушалки от серията Galaxy Buds 3. Samsung ще показа новия артикул на събитието Galaxy Unpacked идната седмица. Въпреки това, действителни фотоси на Galaxy Buds 3 Pro към този момент се появиха с помощта на типстъра в X Роланд Куандт (Roland Quandt). Можете да разгледате дизайна на изображенията по-долу.

Както можете да видите, новите слушалки на Samsung са лишени от обичайния бобовиден дизайн в интерес на слушалките с дълга ръкохватка. Издължението наподобява доста по-дълго от това на AirPods Pro 2.

Корейският източник допуска, че тази смяна в дизайна се дължи на нуждата от повече вътрешен размер, което ще разреши на компанията да усили потенциала на батерията и даже да сложи повече съставни елементи вътре. Предишни данни също загатват, че серията Galaxy Buds 3 ще може да употребява някои благоприятни условия на Galaxy AI. Добавянето на нови функционалности може да бъде повода за смяна на дизайна, което евентуално ще разреши на компанията да инсталира повече или по-мощни съставни елементи в слушалките.

Изображение на базовия Galaxy Buds 3 (заедно с кутията за зареждане) изтече предишния месец. Тези слушалки имат сходен дизайн, само че издължението наподобява малко по-късо от това на модела Pro. Стандартната версия беше показана в сребристо, демонстрирайки неповторим ъглов дизайн на издължението. На модела Pro се виждат единствено елементи от дизайна, а при по-внимателно вглеждане не проличава, че израстъкът също не е объл.

Това обаче са изтекли изображения и може да съставляват един от дизайните, с които Samsung опитва. Така че може да забележим или да не забележим този съответен дизайн, когато Samsung публично показа продукта идната седмица.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР