По-рано разследващите съобщиха, че вероятната версия за убийството е кухи

...
По-рано разследващите съобщиха, че вероятната версия за убийството е кухи
Коментари Харесай

Топ Адвокат Направи На Пух И Прах Досегашните Версии На Полицията За Масовото Убийство В Нови Искър! Шок! Истинските Мишени Са Били

По-рано проверяващите оповестиха, че евентуалната версия за убийството е кухи компании на Неделчо Юнаков.

Убиецът е човек, който е доста надълбоко персонално обиден, афектиран или грубо излъган. Възможно е убийството да е обвързвано и с някакви връзки на Кети, сподели Рангелов.

Според него убийствата в къщата са осъществени в доста къс интервал. Съдебната медицина мъчно ще даде отговор за тяхната последователност, разяснява Людмил Рангелов.

Важно е да се откри кой пръв е погубен - Неделчо Юнаков, синът му Георги Юнаков, Еленка Бурджиева, Нанси Иванова, Боби Иванов или Кети Кюхова. Това ще облекчи извънредно доста следствието. Може да се сложи доста тясна рамка на времето, в което е осъществено убийството. Ако е правилно, че Неделчо се е обадил на сина си Георги половин час преди Нова година и му е споделил: " Ела си у дома, че имаме проблем " и в случай че е правилно, че майката на убития Боби Иванов му се е обадила в 00,10 ч. и телефонът му е бил изключен, точно в тези 40 минути е станало убийството. Защото в 23,30 ч. Неделчо е бил жив, а в 00,10 часа Боби евентуално към този момент не е бил.

Тук може да се пояснява, че Неделчо е съобщил на сина си, че Кети не се е прибрала да речем за новогодишната вечер, допустимо е той да е звънял на телефона й и нейния GSM да е бил изключен. Възможно е Неделчо да е знаел за нейни мощни, прочувствени връзки, само че да е считал, че те ще отминат, разяснява Рангелов.

Разбира се, всичко това, което споделям, е при изискването, че това, което е изнесено в общественото пространство е правилно, застрахова се той.

Ако е правилно, че убийството е осъществено с малокалибрено оръжие тук у нас разновидностите за такова оръжие са два или е револвер диаметър 6-35 или револвер диаметър - 22 RL, който е по американските стандарти за диаметър. Оказа се, че през 2012 година в американски град един стреля с карабина и револвер в кино - спектакъл и убива 10 души. Той е употребил подобен револвер - 22 RL, който е приспособил с в допълнение увеличение на заряда до 40 патрона. Т.е. това теоретично е допустимо, въпреки и да изисква по-специални знания.

Ако е един човек килърът, може да е презареждал единствено револвера. Малокалибреното оръжие е дейно при близка пукотевица. Например при револвер - 22RL патрона потегля с 330 метра в секунда при изстрелване, а другият, европейският, потегля с 238 метра в секунда. Стрелецът в Нови Искър евентуално е имал оръжието от по-рано, допусна Людмил Рангелов.

Шансове за откриване на закононарушението има, в случай че този, който е решил да извърши убийството, го е и направил. Ако е поръчка обаче, надали ще стигнат до причинителя, тъй като който приема такава поръчка, не е простак да се остави да го заловен.

Запитан дали килърът е един, Рангелов съобщи, че не изключва да са и повече, само че тогава вероятността ще е това да е поръчково ликвидиране, при което се понижават възможностите да се разкрие. Но по-скоро Рангелов счита, че стрелецът е един, защото изстрелването на 10 патрона единствено в Неделчо, не приказва, че това е осъществено от наемни убийци. Другият вид е стрелецът да не е бил сигурен в ефикасността на по този начин нареченото " дамско оръжие ". Професионалист надали би стрелял 10 пъти единствено в Неделчо, допусна юрист Рангелов.

Нова година не е била инцидентно определена за осъществяване на закононарушението. Може би някой се е надявал някакъв проблем да му бъде решен до Нова година, което не се е случило и за това е подхванал наказателна интервенция евентуално против Неделчо или Кети. Нищожна е вероятността да е бил цел някой от младежите или бабата. Те са косвени жертви заради обстоятелството, че са били там. Според мен,някой от убитите е познавал килъра, сподели Рангелов.

Разследващите имат доста канали на информация, която би трябвало да бъде тествана. Мисля си, че ще се стигне до съответния причинител на действието, сподели Рангелов.

Със сигурност килърът не е вманиачен, по скоро е допустимо да е умопобъркан. Макар, че не наподобява този човек да е нападателен всеобщо към всички, по-скоро е имал съответна цел, разясни още Рангелов. Вярно, споделят доста невъзмутимо, само че аз бих споделил, че това ликвидиране би било невъзмутимо, в случай че не познава никого от тях, счита юристът и някогашен следовател.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР