По-рано Леонардо ди Каприо бе спипан в Ню Йорк в

...
По-рано Леонардо ди Каприо бе спипан в Ню Йорк в
Коментари Харесай

Всичко, което трябва да знаете за бъдещия президент на Украйна, спипан с Леонардо ди Каприо

По-рано Леонардо ди Каприо бе хванат в Ню Йорк в компанията на украинска топ моделка. Кое е това момиче и какво желае то от живота?
Запознайте се! Поредната моделка на Лео се споделя Алина Байкова, тя е от оскъдно семейство от украинския град Кропивницкий.


След завършването на гимназията тя е работила като келнерка, тъй като родителите ѝ нямали пари да ѝ платят университета, а самата тя не могла да се класира за държавна поръчка. Веднъж управата на кафенето решила да поръча на целия личен състав идентични униформи, а за проби собственичката на ателието, която има и лична фешън организация, употребила момичето. Последвало ненадейно предложение: " Искаш ли да станеш модел? "
Тогава момичето не рискувало да тръгне по този път, смятайки го за циничен. Но по-късно въпреки всичко се решила да се опитва. Според някои данни, тя единствена не платила за образованието си в организацията.



След това момичето отишло в Китай, а от там в столицата на модата - Париц. Във Франция Алина е работила с Hermès и Zuhair Murad, в Милано — с Calvin Klein и Armani.

В организацията Next Алина започва своя стремглав напредък към небосвода. През 2011 година момичето взе участие в седмици на модата по целия свят: Ню Йорк, Милано, Париж. Когато предложенията за работа стават прекалено много, тя взима решение да остане на едно място и си избира Ню Йорк.

По думите на Алина, в жилището ѝ непрекъснато се слушат вести: тя без тях не може да живее, точно с тях стартира работния ѝ ден... В пет часа сутринта! Момичето счита, че да се гледат интернационалните вести е значимо. Тя позволява, че може да стане президент. " Интересувам се от политика, чета Time, The Economist и The New York Times. Много е значимо да се знае какво тъкмо се случва по света. Може би някой ден ще стана кмет или президент ", споделя Алина.

Момичето не предлага стратегии за промени, само че счита, че знае какви са проблемите на Украйна.
" Много странствувам и разбирам по какъв начин всичко може добре да се направи, просто в Украйна има доста корупция ", споделя още Байкова.
В същото време момичето си разрешава много безгрижно държание. Тя, да вземем за пример, не се тормози да се разхожда из Париж без сутиен. В едно от последните си изявленията Алена споделя за една от тайните си за своята хубост: тя и до ден сегашен съблюдава маминия съвет и овлажнява кожата си по 20 пъти дневно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР