По-рано днес зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов обяви, че

...
По-рано днес зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов обяви, че
Коментари Харесай

Петков отлага инспекцията на газовата връзка, чакат го в парламента

По-рано през днешния ден зам.-председателят на Народното събрание Мирослав Иванов разгласи, че министър председателят и вицепремиерът Асен Василев няма да участват на блиц контрола и парламентарния надзор, тъй като имат „ неотложни задължения “.

. От „ ИТН “ желаеха 30 минути отмора, с цел да бъдат извикани в Народното събрание министър председателят Петков, вицепремиерът Василев и външният министър Теодора Генчовска.

„ Да не се крият като дами в някое мазе, а да дойдат тука “, сподели Тошко Йорданов.

„ Това е сексистко и обиждате дамите “, скара му се ръководителят Мирослав Иванов.

„ Поправям се – да не се крият като зайци “, сподели Йорданов.

„ Ние имаме въпроси към премиера, макар че сме на тръни да не ни вкара в друга рецесия. Не разбираме какъв наложителен ангажимент има Петков, че да не пристигна в Народно събрание. При състояние, че през вчерашния ден Народно събрание беше единствената институция, която работи да ни изкара от тази невъзможност. Тази страна има една единствена институция, която се пробва да поеме отговорност - не премиера, президента, не е правосъдната системата. Парламентът се пробва да ни извади от рецесията. Всички се крият като мишки. Поканете Генчовска да отговоря тука. То не беше за Македония, то не беше за Русия. Премиерът споделя, че тя е виновна за всичко “, съобщи Тома Биков.

Министерски съвет обаче не удостоверява, че Петков ще отиде в Народното събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР