По-рано днес ви предадохме, че издателят зад игри, като XCOM

...
По-рано днес ви предадохме, че издателят зад игри, като XCOM
Коментари Харесай

Relic Entertainment става независимо студио

По-рано през днешния ден ви предадохме, че издателят зад игри, като XCOM и Civilization – Sega – е следващата гейм компания, правеща съкращения. Общо 240 индивида от английските офиси на Sega си взимат довиждане с компанията. Сред засегнатите са Creative Assembly, Sega Europe и други отдели на компанията на Острова.

Една от измененията в това преструктуриране се оказа, че визира Relic Entertainment (Company of Heroes, Homeworld). Канадското студио е спечелило своята самостоятелност. В обява в профила на компанията, Relic се похвалиха, че са още веднъж самостоятелни след помощ от външен вложител, който не трябва назван. Студиото дава обещание да поддържа актуалните си заглавия, което евентуално значи, че са откупили и интелектуалната благосъстоятелност над тях.

„ Това е голяма смяна за нас, само че едно нещо не се трансформира. Желанието ни да сътворяваме удивителни прекарвания за играчите ни “, пишат от компанията. Те благодарят на Sega за помощта, която издателят им е оказал през годините, както и за прехода им към самостоятелност.

Relic Entertainment се появява в края на 80-те години на предишния век във Ванкувър. В идващите години компанията гради своята известност, с помощта на заглавия и поредици, като Homeworld, Company of Heroes, Warhammer 40,000: Space Marine, Age of Empires IV. За последно студиото издаде Company of Heroes 3 през предходната година. В момента Relic приготвят идващото огромно обновяване за играта.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР