По-рано днес стана ясно, че следващата седмица, след като учените

...
По-рано днес стана ясно, че следващата седмица, след като учените
Коментари Харесай

Тоталният локдаун на Острова ще е повсеместен! Затварят всичко без...

По-рано през днешния ден стана ясно, че идната седмица, откакто учените предизвестиха, че коронавирусът се популяризира по-бързо от най-лошите им прогнози, съобщи "Ройтерс ".

Пандемията се популяризира в множеството елементи на Англия, където формалният брой на починалите от 46 299 е най-високият в Европа.

Очаква се Джонсън да организира конференция в понеделник, с цел да разгласи новите ограничения, които биха разрешили да останат отворени единствено съществени магазини и учебни заведения, детски ясли и университети, написа в. "Таймс "

Новите ограничения към момента са в развой на разискване и не е взето дефинитивно решение, написа вестникът, базирайки се на върховен държавен източник.

Понастоящем държавното управление има тристепенна система от ограничавания за локалните региони в Англия, като равнище 3 е най-високо. Шотландия, Уелс и Северна Ирландия организират свои лични политики за битка с пандемията.

Член на държавната Научно-консултативна група за изключителни обстановки (SAGE) предизвести, че вирусът е "в протест " с всички възрастови групи.

"За недоволните, които не имат вяра във втора вълна, има втора вълна ", сподели Калум Семпъл, професор по медицина от огнища в университета в Ливърпул, пред BBC.

"И за разлика от първата вълна, когато имахме национално заключване, което защитаваше големи елементи от обществото, това огнище в този момент води до протести във всички възрастови групи ", акцентира професорът.

Ново заключване ще окаже нов напън върху финансовия министър Риши Сунак и Банката на Англия, с цел да усилят така и така голямата си поддръжка за английската стопанска система, шестата по величина в света. Икономиката се срина с рекордните 20% напролет и се бори да резервира възобновяване си.

В сегашната система включва възбрана за разбъркване на хора в разнообразни семейства, кръчмите и питейните заведения са затворени, сватбените приеми не са позволени и пътуванията до или от региона би трябвало да се заобикалят.

Правителството обмисля и по-строги районни ограничения.

Някои анализатори споделят, че районните ограничавания за бизнеса, наложени през последните седмици, ще доведат до стесняване на стопанската система през четвъртото тримесечие и националното блокиране би нанесло по-големи вреди.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР