По-рано днес стана ясно, че Григор Димитров планира да увеличи

...
По-рано днес стана ясно, че Григор Димитров планира да увеличи
Коментари Харесай

Надпреварата в Ротердам: Григор ще играе на двойки заедно с бивш номер едно в света

По-рано през днешния ден стана ясно, че Григор Димитров възнамерява да усили почивката си с още една седмица и няма да взе участие на ATP 250 конкуренцията в Монпелие, която се чака да започва на 6 февруари. По всичко обаче проличава по какъв начин не става въпрос за контузия, защото българинът разгласява редица фотоси от ваканциите си в Дубай и Милано, тъй че очевидно е решил просто да разреди извънредно натоварения си прелиминарен календар за месец февруари. 

По този метод разбрахме, че родният ни представител ще се завърне на корта за ATP 500 шампионата в Ротердам (13-19 февруари), където няма да бъде измежду поставените състезатели и ще му се наложи да премери сили с играчи от ранга на Стефанос Циципас, Даниил Медведев, Холгер Руне, Яник Синер, Александър Зверев, Феликс Оже-Алиасим и още куп други звезди на международния тенис.

Бившият финалист пък не възнамерява да сведе проектите си единствено до присъединяване поединчино и също по този начин се декларирал за главната скица на двойки в нидерландския град, където ще си партнира дружно с французина Никола Маю. 41-годишният деец е една от най-голеите митове в карето, като е някогашен лидер в световнта класация и също така е печелил всеки един " мейджър " трофей.

Припомняме ви, че Григор доближи до конфликта за трофея през 2018-та година, когато първата ни ракета отстъпи с 2:6 2:6 на Роджър Федерер, а от този момент нашият съотечественик не може да се похвали с постигане оттатък втория кръг на шампионата, само че би трябвало да отбележим, че е пропуснал последните му две издания.

Rotterdam (250): Oomf said “give me Rotterdam dubs list. ” They delivered.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР