По-рано днес Симеонов заяви, че никога не би се съгласил

...
По-рано днес Симеонов заяви, че никога не би се съгласил
Коментари Харесай

Каракачанов: Симеонов иска да му викам батко, но аз съм прав

По-рано през днешния ден Симеонов съобщи, че в никакъв случай не би се съгласил да се дават милиони левове държавни пари за такава "глупотевина " .

Няколко часа по-късно, в отговор на въпрос постоянна ли е ръководещата коалиция поради разминаването им, Красимир Каракачанов разяснява пред публицисти:

„ Валери Симеонов е с 10 години по-голям от мен, държи да му крещя батко. Този път съм пропуснал да се съветвам с него, само че считам, че съм прав. Ако счита, че въпросът не би трябвало да се обяснява, е негово персонално мнение, аз имам свое “.

По думите му - в случай че българските жители кажат "Да, ние сме за еднополови бракове " - отлично, в случай че кажат "Не " - още по-добре.

"Нацията е в демографска рецесия, а ние ще учим децата по какъв начин да си сменят пола, вместо да ги учим на морални, човешки, български полезности. Има разлика сред хомосексуализма и еднополовите бракове, както и сред хомосексуализма и трети пол. Не се греша на никого какви са половите му желания, не натрапвам на никой какво ще прави под юргана и не желая някой да ми постанова на мен, че има трети или 14-ти пол. Крайно време е да спрат да ми постановат и изясняват, че имало трети пол “, сподели още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Той беше безапелационен, в случай че желаеме да успокоим обществото бързо, би трябвало да хванем бика за рогата и да създадем референдум "за " или "против " "еднополовите бракове, три и повече пола, джендър идеологията в образователните стратегии ".

" В Хърватия и в Унгария са "заковали " въпроса с един референдум - "за " или "против " третия пол, еднополовите бракове, да създадем като тях. Веднъж вечно би трябвало да се завърши "с тази нелепост ", а отговорът на обществото е методът тематиката да бъде затворена ", акцентира Каракачанов.

По думите му с Истанбулската конвеция и след това с други законодателни промени ще ни бъде наложено да одобряваме еднополови бракове, джендър идеологията и трети пол.

"Това е политика, която се постанова не доста демократично от избрани европейски кръгове на страните-членки на Европейски Съюз ", уточни вицепремиерът.

Преди това в коридорите на Народно събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която към този момент съобщи, че приготвят референдум за конвенцията, разяснява, че предлагането на Каракачанов и въпросите ще бъдат разисквани от социалистите на съвещание на парламентарната група. Как ще бъде дефиниран въпросът в референдума ще реши пленарната зала, акцентира тя, откакто през вчерашния ден от партията го коригираха .
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР