По-рано днес се появиха информации, че Милан иска да привлече

...
По-рано днес се появиха информации, че Милан иска да привлече
Коментари Харесай

Предложили на Милан още един бивш голмайстор на Интер

По-рано през днешния ден се появиха информации, че Милан желае да притегли нападателя на Челси Ромелу Лукаку, който през предишния сезон игра чартърен в градския противник на „ Дявола “ – Интер. Въпреки това, на „ росонерите “ към този момент е било препоръчано.да вземат различен някогашен голмайстор на „ нерадзурите “, твърди Sport Mediaset.

Става въпрос за нападателя на Пари Сен Жермен - Мауро Икарди, който направи мощен сезон като преотстъпен в Галатасарай. 30-годишният аржентинец записа 24 турнирни мача за истанбулския гранд, в които осъществя 22 гола и направи 7 асистенции, като по този начин съществено способства за извоюваната купа в турското състезание. Според информацията, цената на опитния футболист е 15-20 милиона евро, само че проблем може да се окаже неговата заплата, защото сега той получава по 7 милиона евро на сезон на „ Парк де Пренс “.

Въпреки това, по информация на френската версия на GOAL, Милан няма предпочитание да подписва с Икарди, защото избира да вземе Алваро Мората от Атлетико Мадрид.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР