По програмата за двустранно сътрудничество от 24 до 26 септември

...
По програмата за двустранно сътрудничество от 24 до 26 септември
Коментари Харесай

С официална церемония посрещнаха във Варна контраадмирал Роберехт

 По програмата за двустранно съдействие от 24 до 26 септември 2019 година на публично посещаване в Щаба на Военноморските сили е командирът на Военноморския съставен елемент на Въоръжените сили на Кралство Белгия контраадмирал Уим Роберехт. Това е петата делегация от Кралство Белгия която посещава Военноморските ни сили.

На 25 септември контраадмирал Роберехт бе посрещнат от командира на Военноморски сили на Република България контраадмирал Кирил Михайлов с публична гала пред постройката на Адмиралтейството.

След церемонията, в Щаба на Военноморските сили, се организираха диалози сред двамата командващи, по време на които командирът на Военноморските сили на Република България контраадмирал Михайлов срещна контраадмирал Роберехт с историята, традициите, проектите за рационализация и опциите на Военноморски сили на Р България. Също по този начин бяха разисквани въпроси във връзка с обмяна на опит и поучения от практиката сред Военноморски сили на Кралство Белгия и Военноморски сили на Р България, методите за образование на наши експерти в Кралство Белгия и съдействието в разнообразни области в областта на защитата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР