По проектите си поморийските рибари получават 4 млн. лв. Внесеното

...
По проектите си поморийските рибари получават 4 млн. лв. Внесеното
Коментари Харесай

Поморийските рибари получават 4 млн. лв. по проекти

По плановете си поморийските риболовци получават 4 млн. лева Внесеното предложение за финансиране на Стратегия за водено от общността локално развиване на Местна инициативна рибарска група /МИРГ/ - Поморие получи утвърждението. Управляващия орган на " Програма за морско дело и риболовство " 2014-2020 им даде оптимален брой точки.

Кметът на града Иван Алексиев изрази насладата си от утвърденото финансиране. " От европейското финансиране ще имат опцията да се възползват единствено осем Местни инициативни риболовен групи от цялата страна. Радвам се, че Поморие е една от тях ", показа Алексиев, който е и ръководител на сдружението.

Всички разноски по плановете на поморийци са утвърдени. Общата им сума е 4 млн. лева Средствата ще се разпределят от управлението на МИРГ Поморие, откакто бъдат импортирани и утвърдени съответни оферти от страна на локалните риболовци.

Проектното предложение е по процедура Изпълнение на тактиките за водено от общностите локално развиване, Оперативна стратегия " Програма за морско дело и риболовство ", с название: " Стратегия за водено от общността локално развиване на МИРГ Поморие ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР