по проект за 3 000 000 лева ще бъде изградена

...
по проект за 3 000 000 лева ще бъде изградена
Коментари Харесай

Детска градина със 138 места ще строят в Асеновград

по план за 3 000 000 лв. ще бъде построена в Асеновград в период до две години. Парите са национално финансиране по Програма „ Изграждане, продължение, надстрояване и реорганизация на детски ясли, детски градини и учебни заведения “ (2020 година – 2022 г.). Детското заведение ще е в региона на квартал „ Изток “ – на улица „ Отец Паисий “. Местата за банкет на деца ще са 138, разпределени в шест групи. Към момента в Асеновград действат девет детски градини, в които се поставят грижи за обучение и образование на деца от 1 година до постъпването им в 1-ви клас. От общината оповестяват, че има дефицит тук-там в яслените и култивиран групи, заради което се е търсила опция в незабавен порядък за създаване на ново детско заведение.
Проекта включва кухненски блок, физкултурен салон, закрит басейн, дворно пространство с площадки, както и изцяло обзавеждане и съоръжение за кухнята, спалното и помещението, в което ще се реализира възпитанието и образованието на децата. Оборудване и обзавеждане ще бъде обезпечено и за детските кътове за игра, както и за учителските пространства.
 Глобиха детска градина поради чиновник, залепил с тиксо устата на дете Глобиха детска градина поради чиновник, залепил с тиксо устата на дете
Директор на частна детска градина в Липецк е санкциониран с 10 000 рубли, откакто чиновник е залепил тиксо на устата на едно от децата, съо...
Изграждането на нова детска градина в Асеновград цели да се понижи повишеният брой на децата в една група до нормативно избрания. Очаква се след реализирането на плана да се отворят и нови работни места в Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР