По-притеснителна е втората грипна вълна от тип Б. Ня няколко

...
По-притеснителна е втората грипна вълна от тип Б. Ня няколко
Коментари Харесай

Министър Вълчев: Има нещо по-притеснително от коронавируса

По-притеснителна е втората грипна вълна от вид " Б ". Ня няколко места разгласяваме повторна грипна почивка. Има възможност идващите дни и други области да изпаднат във вторична грипна епидения. Ще е належащо преструктуриране на образователните часове, с цел да се навакса част от материала. Рядко са тези общини и учебни заведения, които имат повече от 10 дни почивка. Относно отдалечената форма на образование, посредством която да се наваксва пропуснат материал, тя е регламентирана, само че единствено за децата от 4-ти клас, които трайно отсъстват. В момента по-скоро тя се ползва като изключение.

Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия министърът на образованието Красимир Вълчев във връзка въведените повторни грипни ваканции във Варна, Бургас, Перник, Шумен и Благоевград.

Вълчев разяснява и тематиката за ковид. " Не са анулирани учебни тържества поради ковид. И през днешния ден от щаба оповестиха, че няма ковид в България. Към момента от щаба има рекомендации единствено за честванията на връх Шипка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР