По принцип в живота не изразявам емоция от дълго време.

...
По принцип в живота не изразявам емоция от дълго време.
Коментари Харесай

Народният Яни: Във Фермата се записах, за да поведем народа нанякъде с нашия пример

По принцип в живота не показвам страст отдавна. Изразил съм си страстта, когато е трябвало. Това сподели в предаването " Тази събота " по bTV спечелилият в третия сезон на " Фермата " Яни Андреев, който гостува дружно с майка си Димитрия.
" Като дете се радвах доста на всички инициативи, които поемах. В момента е по-добре да не показвам страст много-много и да си пребивавам умерено, защото страстта те натоварва ненужно ", счита Яни.

Той призна, че събитието, което го е трансформирало е обвързвано с заболяването на баба му преди повече от 2 година " Три месеца по доктори и нищо не се случва, не може да направиш нищо за един човек, с който си живял цялостен живот. Опитваш всичко, само че системата те влачи с месеци и най-после всичко се прекатурва, тя остава на легло, неработоспособен и така нататък и ти се измъчваш за това, че ти си отговорен за него. Няма по какъв начин да изразяваш страст от тук нататък ", съобщи спечелилият в третия сезон на риалити шоуто.

" Във " Фермата " се записах, защото желаех да покажем нещо на България, с цел да поведем народа нанякъде с нашия образец и всеки да стартира да мисли за себе си по-малко, повече за другите. Когато си оказваме помощ, страната ще ни е на по-добро състояние ", разяснява Яни.

Той акцентира, че ще вложи премията си от 100 000 лева в стопанството си - кошери, техника за извличане на мед и улеснение на работата.

" Мечтата от 1000 кошера е труднопостижима поради работата, само че мисля, че 250 кошера ще е изцяло действително да си ги гледаме сами ", изясни Яни.

Той си няма другарка, само че е безапелационен, че критериите за външния тип на дамата до него към този момент са без значение. " Само да е добра, да се гледаме и да се почитаме, това е най-важното ", съобщи той.

Уточни обаче, че въпреки всичко по опция избира тя да е висока, с тъмна коса и сини очи.

Майката на Яни - Димитрия, от своя страна съобщи, че от дете той постоянно е бил сериозен и упорит и самичък се оправя в живота. " Винаги споделя с нас в последния миг, дори за предаването не знаехме къде какво прави ", разкри тя.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР