По принцип не е кой знае колко лесно един мъж

...
По принцип не е кой знае колко лесно един мъж
Коментари Харесай

Как Дейвид Бекъм впечатли Виктория

По принцип не е кой знае какъв брой елементарно един мъж да впечатли половинката си. А още по-трудно става, когато двамата са дружно от над 20 години.

Много са се опитвали, само че не всички са успявали. Е, когато си Дейвид Бекъм дори това начинание е допустимо. И го прави да наподобява елементарно.

В профилите си в обществените мрежи Бекъм показа едно малко, само че много любопитно видео. На него виждаме по какъв начин той е в кухнята и държи тиган за палачинки, в който има палачинка, до момента в който Виктория е в профил и следи.

Дейвид Бекъм много ловко съумява да обърне палачинката посредством подмятане, само че не това впечатлява брачната половинка му, а идващото му деяние. След това футболистът още веднъж прави опит да обърне палачинката, само че задачата му не е тя още веднъж да се приземи в тигана, а върху гърдите му.

За наша изненада или пък не, само че Дейвид съумява да " овладее " палачинката на гърди. Нещо, което провокира смях, както у него, по този начин и у Виктория Бекъм. В описанието към поста пък той дава да се разбере, че е споделил на брачната половинка си, че към момента го може.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР