По принцип, когото и да питате, ще ви каже –

...
По принцип, когото и да питате, ще ви каже –
Коментари Харесай

Да направиш гаджето звезда! 7 пъти, в които обикновени хора станаха инфлуенсъри покрай половинката

По принцип, който и да питате, ще ви каже – с тези обществени мрежи през днешния ден е по-лесно отвсякога някой да стане прочут. Въпреки това обаче си е друго, когато има някой, който да ти „ подаде “ ръка. Представяме ви няколко случая, в които инфлуенсърът се „ роди “ около гаджето си!

Теа Минкова

Може би това е най-емблематичният образец. Половинката на Наум Шопов става известна точно около него. Двамата са дружно от студентските години. След като артистът нашумява обаче, се „ ражда “ звездата и на Теа, която по това време работи в банка. Както се споделя, останалото е история, само че през днешния ден тя е измежду най-оборотните инфлуенсърки по принцип. 

Виж още: Известни поставят рога на известни! Или най-емблематичните изневери в родния шоубизнес 

Мъжете към Джулиана Гани

Така беше и с Илиян, по този начин е и в този момент с Теодор. Моделката се хваща с някой елементарен мъж, а около всички сторита и фотоси, които качва, и гаджето става прочут. Особено индикативен е образецът с Илиян, който първо всички запомниха като завладяващият мъж, който съумя да се свърже с Джулката, до момента в който тя беше във VIP Brother. Днес обаче Илиян е по-познат като предприемач, който развива бранд за диетични чайове, както и притежател на фитнес зала. Уреди се индивидът!

Александра Богданска

Когато Даниел Петканов е на върха на славата си, до него застава красивата и млада студентска Александра Богданска. Тя има упоритостите да се занимава с моделстване, само че нещата към нея се получават тъкмо с помощта на връзката с Даниел. Именно това е и измежду „ опорните точки “ на почитателите на Лудия кореспондент при първата им разлъка. 

Цвети Петрова

Преди да сътвори семейство с някогашната стюардеса Цветелина Петрова рапърът Криско има връзка с плеймейтката Ася Капчикова. Плеймейтка и рапър – това си беше съвременна класика! Какво тъкмо се случи, не знаем, само че малко по-късно Криско се събира с Цвети. Тя дълго време продължава да работи като стюардеса макар звездната си връзка, само че в един миг инфлуенсърството става изцяло задоволително. 

Виж още: Топ гъзарите на пътя! Тези родни инфлуенсъри просто не стопират да си демонстрират колите

Кирил Тaнев

Примерът тук е като с Джулката и Илиян. Кирил Тенев не беше изключително известен в народен проект, до момента в който не стартира връзката на Златка Димитрова с фитнес инструктора. Двамата дълго време бяха #couplegoals, а Тaнев стана прочут онлайн коуч точно с помощта на най-известния си клиент – Златка. Е, последва невярност, а Тенев не съумя да последва светлия образец на Илиян Найденов.

Кристин Петринска

Трудно е да станеш по-известната жена до Тото от СкандаУ, когато чудовищният шлагер „ Чужди усмивки “ е отдаден на друга, само че Кристин съумя. Танцьорката, с която Тото сътвори семейство, през днешния ден с горделивост се подрежда до останалите звездни половинки в скромната ни ранглиста. 

Изображение: https://www.instagram.com/naydenov.fitness/
https://www.instagram.com/teaminkova/
https://www.instagram.com/cvetelinapetrova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР