По принцип бракът и сватбата са едно красиво и логично

...
По принцип бракът и сватбата са едно красиво и логично
Коментари Харесай

Хит в социалните мрежи: Момче от Добрич предложи на приятелката си, тя му отказа

По принцип бракът и сватбата са едно красиво и разумно продължение на една същинска обич сред отдадени на връзката си сътрудници. И сигурно е едно от най-хубавите събития в живота. 

Но какво се случи, в случай че в най-интимния миг, когато той декларира готовността си да прекара живота си с нея, тя каже " не "?

Това сигурно го знае едно момче от Добрич, чието предложение за брак беше отхвърлено, а видеото се трансформира в безспорен шлагер в обществените мрежи.

Не се знаят имената на всички герои в него, нито на бабата, която суфлира зад кадър. В мненията под клипчето обаче момчето е наречено Стефчо.

via GIPHY

Та Стефчо отива при приятелката си Зара с букет червени рози и пръстен. Задава въпроса дали ще се омъжи за него. Но тя е безапелационна - не може да каже " да ".

" Не мога, още не те познавам... доста е рано... не мога ", дърпа се Зара и показва, че това е голяма отговорност, а двамата се познават от месец. " От три месеца ", поправя я Стефчо.

via GIPHY

" Я скочи, скочи и го прегърни, всички те харесваме! Ето, пръстенче има ", показва дипломатично бабата, само че и по-късно Зара е непреклонна. Тогава тонът на бабата става по-ултимативен. " Помисли хубаво, да не стане да вървим на рандеву! Помисли, миличка, не е нещо изключително ". Но и тогава Зара не склонява. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР