По предложение на ПГ на Обединените патриоти като първа точка

...
По предложение на ПГ на Обединените патриоти като първа точка
Коментари Харесай

Вижте какви закони ще обсъждат депутатите през седмицата

По предложение на ПГ на Обединените патриоти като първа точка на следващия ден депутатите ще обсъдят на първо четене промени в Закона за споразумяване правата на жители с многогодишни жилищно-спестовни влогове.

Това планува проектопрограмата на Народното събрание за тази седмица. Втора точка по предложение на ПГ на Движение за права и свободи се чака да бъде първо четене на промени в Закона за банковата неплатежоспособност. Трета точка е по предложение на групата на Българска социалистическа партия - Проект на решение за основаване на Временна комисия за определяне на обстоятелства и условия, свързани с осъществяването на Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания.

В проектопрограмата са още първо четене на промени в Закона за кръвта, кръводаряването и кръвопреливането, както и второ четене на Законопроекта за частната охранителна активност. Очаква се депутатите да обсъдят и Проект на решение за прекъсване на издаването на позволения за реализиране на лечебна активност по член 46 от Закона за лечебните заведения до одобряването на Националната здравна карта на Република България.

Парламентарният надзор в петък се планува да стартира в 9.00 часа и да включва разисквания по запитване от депутатите Димитър Данчев, Георги Свиленски и Кристиан Вигенин Кристиан Вигенин е секретар на ПГ на "БСП за България " и... към профила от Българска социалистическа партия към вицепремиера Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител... към профила по отношение на политика за създаване на електронно ръководство.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР