По празниците най-известният ерген у нас Виктор Стоянов замина за

...
По празниците най-известният ерген у нас Виктор Стоянов замина за
Коментари Харесай

За какво харчи хонорара си най-известният ерген у нас

По празниците най-известният ерген у нас Виктор Стоянов отпътува за Нидерландия, където попадна на честванията на техния народен празник Денят на краля. Празникът  се отбелязва на 27 април, рождения ден на краля на страната Вилем Александър. 

Той е първият мъж на трона от 100 години насам, само че по настоящия ред за заместничество, след него короната ще отиде още веднъж при жена – неговата щерка Катарина-Амалия, която в този момент е на 16 години. Денят на краля символизира национално обединяване и е мотив за всеобща забава. Според традицията всеки би трябвало да е облечен в оранжево или да носи нещо в този цвят. 

Оранжевото националният цвят на страната. Той се асоциира с името на кралското семейство. Виктор сподели оранжевото шествие в най-големия град Амстердам, а след това се наследи на обичаната си страст-високите скорости. В компанията на свои другари той бе тестово каране на лъскави коли на специфична писта. 

Явно Стоянов обмисля покупката на нов автомобил с хонорара от предаването. Само той и водещият Наум Шопов са получили пари за присъединяване си в " Ергенът “, а девойките са там, с цел да станат известни, пишат от Хотнюз. Виктор не пропусна да се наслаждения и на безкрайните полета с лалета, разцъфнали напролет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР