По празниците Евгени Генчев проведе дълъг разговор с фенове, в

...
По празниците Евгени Генчев проведе дълъг разговор с фенове, в
Коментари Харесай

Вижте Ергенът без брада и коса

По празниците Евгени Генчев организира дълъг диалог с почитатели, в който разкри много любопитни детайлности за себе. Един от най-често дискутираните въпроси бе за външния ми тип, като феновете не спираха да питат за какво не се подстриже и не махне брадата си.

Ергенът обаче явно се харесва чорлав, пък и би трябвало да отбележим, че гъстата му и непокорна коса е симптом, че елементарно няма да олисее като всеки втори българин. Затова и Евгени реши да се пошегува, че събира пари от закуски, с цел да отиде на коафьор. Той обаче сподели и любопитна фотография, на която е без брада, очевидно няколко години по-млад, написа " Хотнюз ". 



Въпрос, който засягаше връзките му с Боряна обаче го остави без думи и Евгени дълго мълча, преди да събере сили да отговори. На питането " Наистина ли си спал с Боряна? ", пианистът прикани следовниците си да внимават какво четат и да употребяват единствено тествани източници на информация, вместо да се подвеждат елементарно по всеки фалшив.

Според безпочвените клюки Евгени е бил съкровен с Боряна и Елена още по време на фотосите, само че камерите преднамерено не документирали тази част от " Ергенът ". Елена се отдала на пианиста по време на сантименталната им среща, твърди поблукация, без да прецизира, че това няма по какъв начин да стане пред оператори, звукари, логъри и водачи, които съпровождат Евгени при всяка среща. Боряна пък била с Евгени в негова вила след персонална покана.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР