По празниците, а и преди това, всички прекалихме с храната.

...
По празниците, а и преди това, всички прекалихме с храната.
Коментари Харесай

С тези упражнения ще стопите излишните мазнини

По празниците, а и преди този момент, всички прекалихме с храната. По традиция януари е времето за изтриване на провалите. Фитнесите са цялостни, а персоналните треньори са на върха на щастието.

Но да се отслабне с тренировки е невероятно. Всеки знае, без значение дали от четене или от персонален опит, че тайната на отслабването се крие в диетата. Въпреки това обаче спортът е неизменима част от процеса. Има някои интензивности, които са по-подходящи при понижаване на телесното тегло - просто тъй като с тях се горят повече калории. Кои са те? Вижте в канала във vbox7:

Велоергометър

Карането на статично колело на закрито не е измежду най-интересните неща, които могат да се вършат, само че сигурно е доста резултатно при намаляване. Твърди се, че може да се изгорят над 950 kcal на велоергометър единствено за час при интензитет от 200 или повече вата.
               

A post shared by (@sophianichole) on Jan 10, 2020 at 11:27am PST

Скачане на въже

Скачането на въже гори с 25% повече калории, в сравнение с тичането на пътеката или до 800 kcal, в случай че скачате с умерено движение. И в числа - в случай че вършиме по 100 подскока на минута, това биха били 802 kcal за 1 час.
               

A post shared by (@jumpropegal_) on Jan 12, 2020 at 1:53pm PST

Плуване

Това е едно от най-хубавите упражнение за задачата. Ако поддържате движение от към 70 метра в минута, ще изгорите повече от 680 kcal.-->
               

A post shared by (@anastasia_k_p) on Jan 14, 2020 at 12:23pm PST

Кикбокс

В бойните спортове има доста кардио, което значи, че за един час подготовка ще можете да изгорите до 700 kcal. Нещо повече - ще оформите и прелестен релеф.
               

A post shared by (@cleoevangelou_olympia) on Jan 14, 2020 at 6:05pm PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР