По правило сладкишите не са най-здравословните ястия. И мнозина, които

...
По правило сладкишите не са най-здравословните ястия. И мнозина, които
Коментари Харесай

Как да направим домашните сладкиши по-здравословни

По предписание сладкишите не са най-здравословните ястия. И мнозина, които се придържат към диетичните ограничавания, би трябвало да се откажат от тях. Ако обаче не купувате магазин, а ги приготвяте вкъщи, тогава е изцяло допустимо да ги извършите част от уравновесената диета.

Изпечете си самун сами
 Ако ядете сладкишите по този метод, няма да напълнеете Ако ядете сладкишите по този метод, няма да напълнеете
Сладкишите са зложелател номер едно на стройното тяло. Освен захар в огромно голямо количество, в тях се съдържат и доста въглехидрати. Но ак...

Така ще можете да сте изцяло сигурни в неговите съставки. И в това време можете да намалите количеството сол в менюто си. Тя постоянно се среща в обилие в готовите печени произведения. Например,, извършено от организацията Consensus Action on Salt and Health, сподели, че в двете филийки самун всеки четвърти тип съдържа повече сол, в сравнение с в опаковка чипс. Наличието на доста положителни хлебопекарни в магазините и удобството, което дават те, несъмнено ще ви въодушеви да вършиме личен неповторим самун.

Опитайте разнообразни брашна

Това ще ви разреши да експериментирате с усетите. Пълнозърнестото брашно е по-здравословен избор спрямо бялото, означават специалистите от British Heart Foundation. Освен това, в допълнение ще обогати диетата с потребни фибри. Можете също да опитате спелта, ечемик или овесени ядки и други разновидности, независимо или в композиция. В магазините през днешния ден се предлага голямо многообразие от брашна, задоволително е да сте смели и да експериментирате.

Откажете се от маята

Вместо квас, като набухвател, може да се употребява сода за самун. Този самун се употребява най-добре свеж, незабавно след приготвянето, до момента в който е топъл. Сигурно мнозина още помнят содените питки, които бабите са им правили в детството.
 В Турция понижават захарта в сладкишите В Турция понижават захарта в сладкишите
Министерството на здравеопазването на Турция, в съдействие с Федерацията на асоциациите от хранително-вкусовата индустрия на Тур...

Добавете здравословни съставки

Ако добавите сладки плодове и зеленчуци, като моркови или цвекло, към самун и други печени произведения, можете да намалите количеството захар във вашата рецепта. Тези добавки също ще усилят количеството фибри в диетата.

Намалете количеството мазнини

Мазните кремове въз основата на масло за торти могат да бъдат сменени с протеини или желе. Това ще направи и печените произведения по-здравословни. И вместо прясно или бутер тесто, пробвайте домашно фино тънко тесто за множеството предписания.

Всяка европейска страна има свои обичайни десерти и сладкиши, които несъмнено е целесъобразно да опитате, с цел да оцените кулинарните обичаи на локалните поданици. Кои от тях са най-популярни може да се реши по броя на търсенията на потребителите за рецептата им в Гугъл през годината.
 Защо в никакъв случай не би трябвало да комбинирате кафето със сладкиши? Защо в никакъв случай не би трябвало да комбинирате кафето със сладкиши?
Кафе и сладкиш - тази композиция е обичана на мнозина. Но става известно, че тя е извънредно нездравословна. Кафето съдържа субстанции, които пречат...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР