По правило ножът се свързва с агресия, вражда, битка и

...
По правило ножът се свързва с агресия, вражда, битка и
Коментари Харесай

Сънували сте нож? Ето за какво да внимавате

По предписание ножът се свързва с експанзия, омраза, борба и други отрицателни обстановки. В сънищата обликът на това оръжие също има връзка с някакви неприятности, само че според от останалите условия сънят може да вещае разнообразни събития. Затова съновиденията, в които се появява тази фигура, би трябвало да се проучват с нужното внимание и да се прегледат от разнообразни ъгли.

Ако в съновидението ви се появи нож, бъдете подготвени за непредвидени рискове, тежки разногласия или непредвидени трудности.

Ако в съня ви някой държи нож и се пробва да ви нарани, или даже е съумял да го направи, не се доверявайте на никого. Това е знак, че в действителния живот ще се сблъскате с изменничество и отчаяние.

Използвате ли самите вие нож в съня си, ви предстоят сложни диалози. Вероятно се държите егоистично и държанието ви не подхожда на околните ви. Ще би трябвало да деянията повече взаимни отстъпки, с цел да съхраните положителните връзки с хората, на които държите.

 Сънували сте нож? Ето защо да внимавате

Ако в съня си внезапно намерите нож, непосредствен до вас човек ще ви излъже. Ако оръжието е изцапано с кръв – чакат ви финансови проблеми.

Засъхналата кръв по ножа пък предвещава да имате инциденти в персоналния живот.

Ако в съня си видите ликвидиране с нож, ви следва раздор в любовните връзки. Може да се окаже, че сътрудникът ви не ви е правилен или че просто връзката ви се е изчерпала и е пред разлъка.

Както установихте, сънищата, в които се появява нож, могат да се поясняват по доста способи. Независимо от всички тях е добре да бъдете деликатни и внимателни, когато ви се присъни сходно оръжие.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР