По повод запитвания от медии за внос на отпадъци от

...
По повод запитвания от медии за внос на отпадъци от
Коментари Харесай

МОСВ: В ТЕЦ Бобов дол не са получавани отпадъци от Италия

По мотив запитвания от медии за импорт на боклуци от Италия през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " през предишния четвъртък и петък и разтоварването им за изгаряне в Топлоелектрическа централа "Бобов дол " Министерство на околната среда и водите (МОСВ) съобщи, че в Националния координационен център, основан към Министерство на околната среда и водите точно за да се наблюдават тези типове боклуци, сходна информация не е подавана нито от Агенция "Митници ", нито от съответната Регионална ревизия по околната среда и водите.

С цел усилване на контрола, предишния петък персонално министърът на околната среди а водите Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и и шефовете на дирекции "Управление на водите ", "Управление на отпадъците " и "Опазване на чистотата на въздуха " бяха на посещаване в Топлоелектрическа централа "Бобов дол ", при което ревизираха и площадката за предпазване на боклуци, се показва в известие до медиите. Констатирано е, че предприятието сега не получава нито боклуци, нито въглища, защото е в планов ремонт и нито една от мощностите му не работи.

Прокуратурата в Дупница е разпоредила инспекции по отношение на получени сигнали за нарушавания в община Бобов дол

През последните две седмици зачестиха случаите на разпространение на подправени вести, целящи основаването на погрешна информация. Такъв беше и казусът с публикуваната "новина " за изпускане на бент. Ивайловград за да се попречва бежанска вълна. Смятаме, че сходен жанр подправени сигнали и вести, които се популяризират в общественото пространство в изискванията на изключително състояние, целят всяване на суматоха и спомагателни терзания измежду жителите на Република България, показват от Министерство на околната среда и водите.

В тази връзка, по предписание на министър Емил Димитров  Емил Димитров Емил Димитров е роден през 1962 година в Перник на 20 февруари. Завършил е Института за музикални и, до момента в който трае оповестеното изключително състояние, чиновниците на Министерство на околната среда и водите и неговите районни структури няма да бъдат ангажирани с извънпланови, незабавни инспекции по явно подправени и манипулативни сигнали, с което се слага излишно в риск здравето и живота на чиновниците. Трябва да се има поради, че в тези инспекции вземат участие и други институции, което пречи на главната им работа по време на изключителна обстановка, се споделя още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР