По повод своята предстояща 100-годишнина, майсторите на вълшебства от Дисни,

...
По повод своята предстояща 100-годишнина, майсторите на вълшебства от Дисни,
Коментари Харесай

Гласовете на Керана и Орлин Павлов вдъхват живот на героите в един много чакан филм

По мотив своята идна 100-годишнина, майсторите на магии от " Дисни ", основатели на редица от най-успешните и емблематични анимации, измежду които и една от най-популярните за всички времена - " Замръзналото кралство ", ни водят в нов свят на 24 ноември.

Ново премеждие и нова героиня, които дават обещание да бъдат още по-вдъхновяващи и обичани.

" Желание " ни води в невероятното Кралство на желанията Розас, където всички фантазии се сбъдват. Там ни чака 17-годишната Аша - неуморен оптимист с изострен разум, която е откровено загрижена за добруването на нейната общественост. Когато, в миг на обезсърчение, Аша насочва горещо предпочитание към небесата, на нейния зов дава отговор галактическа мощ - дребна топка от неизчерпаема сила, наречена Звезда.

Заедно те ще се изправят против страховити врагове, с цел да опазят кралството и да потвърдят, че когато човек, изпълнен с кураж, се свърже с магията на звездите, могат да се случат чудеса и стремежи се сбъдват.

В наситения с съчувствен комизъм филмов откъс чуваме въздействащия глас на Керана, която влиза в ролята на също по този начин неподправената и изпълнена с страст Аша. Тя основава групата " Керана и космонавтите " и продължава да се отличава на българската музикална сцена с непреклонната си отдаденост, гений и артистичност.

Енергията и живота, които Керана вдъхва на своята героинята Аша, ехтят толкоз мощно, че обликът става чисто неин по един необикновен и обаятелен метод. Новото видео ни среща и с крал Магнифико - о, да - един в действителност прекрасен крал, който ще бъде озвучен от обичания артист и музикант Орлин Павлов.

Режисьори на " Желание " са Крис Бък ( " Замръзналото кралство " ) и Фоун Вийрасънторн ( " Рая и последният змей " ), по сюжет на Дженифър Лий ( " Замръзналото кралство " ), Алисън Мур (Демоните на Да Винчи) и Крис Бък. Продуцент е Питър Дел Веко ( " Замръзналото кралство 2 " ) и Хуан Пабло Рейес ( " Енканто " ), написа Dir.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР