По повод спирането на газовите доставки за България и Полша

...
По повод спирането на газовите доставки за България и Полша
Коментари Харесай

Зеленски: Русия с нова поредица от енергийно изнудване на европейците

По мотив прекъсването на газ овите доставки за България и Полша от Белия дом обявиха, че Русия употребява енергийните източници като оръжие. Президентът на Украйна Володимир Зеленски осъди решението на Русия да спре доставките на газ за България и Полша като изнудване на Европа.

„ Тази седмица управлението на Русия започва нова поредност от енергийно изнудване на европейците. Решението за преустановяване на доставките на газ за Полша и България е още един мотив в интерес на обстоятелството, че никой в Европа не може да се надява да поддържа обикновено икономическо съдействие с Русия ”, сподели той.

Русия преглежда освен газ а, само че и всяка търговия като оръжие. Чака се моментът, в който може да се употребява една или друга комерсиална зона да изнудват европейците политически или за подсилване на съветската военна машина, която вижда обединена Европа като цел. Следователно колкото по-скоро всички в Европа признаят, че е неприемливо да подвластен от Русия в търговията, толкоз по-бързо ще бъде допустимо да се подсигурява непоклатимост на европейските пазари ”, добави той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР