По повод разкритията в Агенцията за българите в чужбина, от

...
По повод разкритията в Агенцията за българите в чужбина, от
Коментари Харесай

ГЕРБ: Всеки, който наруши закона, получава своето наказание

По мотив разкритията в Агенцията за българите в чужбина, от ГЕРБ разясниха, че всеки, който наруши закона, получава своето наказване. От най-голямата партия отхвърлиха и офанзивите на левицата за бюджета за следващата година и подчертаваха върху множеството доходи в хазната и растежа на стопанската система.


ГЕРБ опровергаха изказванията на левицата, че се пробват да трансферират върху по-малкия си съдружен сътрудник отговорността за разследваните корупционните схеми в Агенцията за българите в чужбина.
Маноил Манев: Хвърляли ли сме на кучето дребния си сътрудник? Не, ГЕРБ е пореден, всеки го знае и може да го види. Всеки, който наруши закона, получава своето място и няма такива свещени крави в връзките на ГЕРБ. Вземете образец от ГЕРБ, господа, и си изчистете личната къща.
Цветан Цветанов и през днешния ден съобщи, че на моменти има междуличностни несъгласия измежду патриотите, които рефлектират и върху ГЕРБ, само че няма концептуални проблеми във властта.
Цветан Цветанов - ръководител на ПГ на ГЕРБ: Криза няма в ръководството, рецесия няма в осъществяване на управническата стратегия и в никакъв случай не сме имали разграничение с нашите съдружни сътрудници.
Според ГЕРБ, сполучливите политики на кабинета изнервят Българска социалистическа партия.
Александър Иванов - ГЕРБ: Аз не чакам доста от хората, които съумяха на 3 пъти да банкрутират страната, да изядат спестяванията на хората и да създадат заплатата 2 $, пенсиите 1 $.
Управляващите показаха, че последните 10 години междинната работна заплата се е нараснала 3 пъти. Че по времето на Българска социалистическа партия контрабандата е била 35 %, а в този момент е под 5. Според ГЕРБ различният бюджет на левицата няма да докара до нищо, в случай че го пишат същите специалисти, подготвили 3-те несполучливи вота на съмнение.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР