По повод промените в МВР, които предстоят, вътрешният министър Иван

...
По повод промените в МВР, които предстоят, вътрешният министър Иван
Коментари Харесай

Демерджиев: Ако полицаите не си харесват заплатите, да си намерят нова работа

По мотив измененията в Министерство на вътрешните работи, които предстоят, вътрешният министър Иван Демерджиев предизвести служителите на реда по Българска национална телевизия, че в случай че не си харесват заплатите, да си намерят нова работа. Той даде обещание и кадрови рокади до седмица по високите равнища на Министерство на вътрешните работи.

„ Става дума за промяна на хора на основни позици, които не могат да овладеят подчинените си “, посочи министърът.

По думите му цели структури в силовото ведомство са пълнени по метод, по който да не извършват функционалностите си, а да служат на други цели.

„ Аз съм разпознал този проблем. Съвсем скоро ще има много сериозна реакция “, даде обещание Демерджиев.  

„ Има хора, които злоупотребяват от години с опиати и се крият зад служебните си карти, и други, които са протегнали ръка към неразрешените субстанции поради „ прегаряне “. Трябва да се разграничат случаите – да се помогне на тези, които имат потребност от помощ, и Министерство на вътрешните работи да се почисти от тези, на които не им е мястото там. Ние ще вършим редом и двете неща “, даде обещание служебният министър.

Демерджиев разгласи, че желае да остане да работи в Министерство на вътрешните работи и би го направил при постоянен кабинет, въпреки още да не е взел дефинитивно решение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР