По повод продължаващите протести Цвета Караянчева заяви, че няма нищо

...
По повод продължаващите протести Цвета Караянчева заяви, че няма нищо
Коментари Харесай

Караянчева вече не вижда млади хора на протестите

По мотив продължаващите митинги Цвета Караянчева съобщи, че няма нищо по-хубаво от това българските жители да показват свободно мнението си, стига да не пречат на другите жители. Нейните наблюдения обаче били, че младежите са изчезнали от митинга. По нейни думи ГЕРБ са дали отговор на настояванията за Велико национално заседание и за смяна в Конституцията.
" Тази смяна, която ние предлагаме, това в действителност е единствено една покана за диалог. Някой се пробва да каже, че надали не това ще бъде Конституцията, окончателната, само и единствено на ГЕРБ, само че това са безусловно злонамерени представители. Това е първа покана за диалог ", безапелационна бе председателката на Народно събрание.

Предстоят договаряния за събиране на подписи за внасяне на плана за нова Конституция, съобщи в Златоград ръководителят на Народното събрание.

Тя заяви, че договарянията стартират във вторник и ще се проведат в Народното събрание с всички парламентарно показани групи, които са декларирали предпочитание да беседват с ГЕРБ.

Припомняме, преди дни стана ясно, че Българска социалистическа партия е отхвърлила поканата на ръководещите да вземе присъединяване в договарянията.

В Златоград Караянчева участва на формалното разкриване на паметника на Момчил челник - " Родопският цар ", който се издига до самия Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златоград " на границата с Гърция.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР