По повод посещението на президента на Куба Мигел Диас-Канел в

...
По повод посещението на президента на Куба Мигел Диас-Канел в
Коментари Харесай

Островът на свободата все повече се движи в посока на либералната „свобода“

По мотив визитата на президента на Куба Мигел Диас-Канел в Москва

Президентът на Куба Мигел Диас-Канел беше на многодневно посещаване в Москва. На 22 ноември с присъединяване на кубинския водач и съветския президент Владимир Путин се организира гала по откриването на монумент на водача на кубинската гражданска война Фидел Кастро в съветската столица. Посещението на Мигел Диас-Канел разяснява публицистът Михаил Демурин в своя канал в Telegram „ Фронтиер и За Фронтиер “:

Посещението на кубинския президент в Москва е положително и вярно. И аз се надявам да е в точния момент. И че антиамериканската битка както на страната ни, по този начин и на Куба ще получи нов подтик от взаимоотношението в това и освен в това направление. Това обаче към момента е единствено вяра.

Две думи за паметника на Фидел Кастро. Радвам се, че в Москва ще се появи място, където ще бъде допустимо да се отдаде респект на паметта на този популярен бунтовник, родолюбец на родината си и герой за по-добра орис на трудещите се и експлоатираните на цялата планета. За мен Команданте е един от обичаните ми хора на 20 век.

Що се отнася до тези, които откриват този монумент, даже не мога да си показва мислите, с които Владимир Путин го прави - до момента, съгласно мен, неговият метод на мислене и неговата ценностна система са от мирогледа на команданта Фидел. Ако откриването на този монумент предшества най-малкото съмнителни съглашения („ договорка “) със Съединените щати, за които Интернет през днешния ден е цялостен с диалози, тогава това като цяло ще бъде спектакъл на парадокса.

Знам малко за кубинския президент, само че от това, което чета за модерна Куба, Островът на свободата - свободата, разбирана по комунистически метод - от ден на ден се носи в посока на демократичната, буржоазна " независимост ". Вземете да вземем за пример неотдавнашния референдум в Куба в интерес на легализирането на еднополовите бракове. Би ли одобрил това Фидел Кастро? Едва ли.

Времена на подражателство и послушание на събитията.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР