По повод Областната седмица на четенето и грамотността, от 6-ти

...
По повод Областната седмица на четенето и грамотността, от 6-ти
Коментари Харесай

Интересни инициативи в ИНУ „Христо Ботев“ за Областната седмица на четенето

По мотив Областната седмица на четенето и грамотността, от 6-ти до 10-ти ноемвривъв всички паралелки на ИНУ „ Христо Ботев “, гр. Плевен се организираха забавни и увлекателни начинания.



Четвъртокласниците от ИНУ „ Христо Ботев “ прочетоха приказки на второкласниците от учебното заведение, а третокласниците четоха на дребните първолаци. Вълшебните истории оживяха и дребните четци се въплътиха в облика на своите герои. На разлъка, учениците дадоха обещание сами да изберат книжки от учебната библиотека и в края на образователната година да се срещнат с разменени функции.



Учениците от четвъртите класове посетиха и „ Народно читалище Съгласие-1869 “. Децата прочетоха забавни истории с Ани Александрова. В тях се споделя за деца с огромни фантазии, огромен гений и изключителна увереност. Учениците получиха и падарък-книгата: „ Момичето, което си отваряше очите “.



В трети клас се състезаваха за най-хубав читателски дневник и най-четящите деца бяха отличени с грамоти. Бяха извършени срещи с писатели. Под мотото,,Прочети и замени с другар своята обичана книга “, децата четат на всички места – в кътовете за отдих, в стаите, на двора.



Второкласниците организираха надпревари на тематика: „ Аз обичам да чета “ и „ Най-добър читател “.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР