По повод най-вълнуващия празник на просветата в България екипът на

...
По повод най-вълнуващия празник на просветата в България екипът на
Коментари Харесай

Специален поздрав по повод 24 май: Водещи на bTV рецитират „Върви народе възродени“

По мотив най-вълнуващия празник на просветата в България екипът на дирекция „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV е подготвил специфичен привет за феновете. Водещи на малкия екран рецитират емблематичното стихотворение „ Върви народе възродени “, известно като химн на българската култура, снимани на знакови места в столицата.

Водещи на медията с емблематичен привет към феновете

Текстът по стихове на Стоян Михайловски записаха Виктория Петрова и Юксел Кадриев, Лиляна Боянова и Иван Георгиев, Жени Марчева и Златимир Йочев, Мария Цънцарва и Светослав Иванов, Цветанка Ризова, Кристина Газиева, Виктория Готева и Ивайло Везенков, Диана Любенова и Полина Гергушева, Петя Дикова и Борислав Лазаров.

„ Журналистите са будната съвест на обществото, всеки ден нашата работа е подчинена на истината и проблемите на хората, на одобряване на българската нематериалност и просвета. Химнът на Кирил и Методий са стихове, изписани в сърцето на всеки българин по тази причина с този жест желаеме да поздравим своите фенове и да покажем значимостта на културата, просветата, знанието и духовността за всички в bTV ”, сподели Антон Хекимян, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР