По повод нападението в германския град Мюнстер, за което местните

...
По повод нападението в германския град Мюнстер, за което местните
Коментари Харесай

Експерт Ни Изправи Косите: Самостоятелните Терористични Атаки Приключват, Задава Се Нещо Много По-Страшно!

По мотив нападението в немския град Мюнстер, за което локалните управляващи споделят, че е дело на психологично болен немец, Чуков сподели, че имало данни, че нападателят е кюрд.

" Ако това се удостовери, това ще бъде първият случай на кюрд, който взе участие в терористичен акт в Западна Европа ", разяснява Чуков.

Той изрази страдание, че неведнъж не се дава цялата информация, тъй като тя ще има доста неприятно въздействие върху обществото.

По отношение на хипотетичната химическа офанзива в Дума в Сирия, Чуков уточни, че и преди сме били очевидци на сходни постановки.

" Ако това беше химическо оръжие може ли да ми обясните тези хора без ръкавици и маски по какъв начин не са наранени ", съобщи специалистът по битка с тероризма и добави, че тези химически офанзиви се употребяват като предлог, след който следват избрани дейности.

По случая с отровените Сергей и Юлия Скрипал Чуков в британския град Солсбъри, Чуков изрази подозрение да е употребен нервнопаралитичен газ.

" Не е належащо да си супер специалист и да не схванеш, че откакто те оживяват и двамата, настрана нито санитарят, нито служителя на реда са обиден. Това може да е всичко друго, само че не и газ ", сподели още той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР