По повод наближаващия военен парад на 9 май руската полицая

...
По повод наближаващия военен парад на 9 май руската полицая
Коментари Харесай

Руската полиция издирва украинци в Москва от врата на врата преди парада на 9 май |

По мотив наближаващия боен церемониал на 9 май съветската служителя на реда е почнала да обикаля централната част на Москва от врата на врата, с цел да пита локалните " дали тук живеят украинци ", оповестява УНИАН.

Най-вероятно съветските управляващи се тормозят от провокации на най-големия за Русия исторически празник по случай успеха на Съюз на съветските социалистически републики над нацистка Германия във Втората международна война, който руснаците назовават " День победы ".

" Списъкът с въпроси е дълъг: дали в жилището живеят украинци, дали някой има оръжие, дали някой се интересува от наем и така нататък Изведнъж би трябвало да схванат кой в кой апартамент живее ", описват поданици на централната московска улица " Тверская " пред самостоятелната съветска организация " Медиазона ".

Обиски в навечерието на 9 май се организират всяка година, само че преди полицията не е имала навика да се интересува от украинските жители, написа УНИАН.

Междувременно представителят на съветския президент Дмитрий Песков разгласи, че Руската федерация не е поканила и няма да предложения нито един водач на тържествата по случай 9 май. Песков добави, че по негова информация беларуският президент Александър Лукашенко също няма да взе участие в Парада на успеха в Москва.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР