По повод коледните и новогодишните празници в общинска администрация се

...
По повод коледните и новогодишните празници в общинска администрация се
Коментари Харесай

Коледно настроение завладя община Борован

По мотив коледните и новогодишните празници в общинска администрация се осъществиха поредност от събития с които бяха зарадвани дребните поданици на общината.
С коледни песни и въодушевление учениците от ОУ “Св.Св.Кирил и Методий “ село Добролево с ръководители Ралица Божилова и Мариела Каменова и възпитаниците на ЦПЛР „ Маша Белмустакова “ село Борован с ръководители Мая Йорданова и Детелина Крачуновска, поздравиха кмета на общината инж. Десислава Тодорова и чиновниците на общинска администрация. Коледарите пяха и назоваха за здраве и благодат през Новата година, а кметицата ги почерпи с лакомства.
По мотив оповестена по рано самодейност на инж. Тодорова „ По коледа се случват чудеса - Да стоплим сърцето на дете “, в наличието на комисия в състав с: Председател: Марияна Вельовска – Главен специалист „ Финанси “ и членове: Галинка Хлебарска – Старши специалист „ Общински доходи и разрешителни режими “ и Галя Бандоловска – Касиер. Писма с стремежи до Дядо Коледа, бяха пускани в кутия намираща се в постройката на общината. На инцидентен принцип и заради огромен интерес от страна на децата, комисията реши да бъдат осъществяване желанията на 3 деца от община Борован. С доста въодушевление и неспокойствие инж. Тодорова изтегли писмата на децата:
1. Миглена Десиславова Павлинова – ученичка от 3 клас в ОУ “Св.Св. Кирил и Методий “ с.Добролево. Желанието на Миглена е Играчка – Салон за маникюр;
2. Марая Томова Цветанова – На 3 години от ДГ „ Тошка Петрова “ с.Борован. Желанието на Марая е Играчка – Микрофон;
3.Алфия Мариянова Любчева – На 5 години от ДГ „ Тошка Петрова “с.Борован. Желанието на Алфия е Таблет.
Подаръците, които общината ще закупи на спечелилите деца ще бъдат връчени персонално от кмета на Община Борован инж. Десислава Тодорова на 22.12.2017г. от 9.30 часа в общинската администрация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР