По повод инцидента на стадион Христо Ботев в Благоевград, при

...
По повод инцидента на стадион Христо Ботев в Благоевград, при
Коментари Харесай

Kметът Илко Стоянов за мача Пирин-Левски и екшъна на стадиона: Най-сбърканото правосъдие е правосъдието на физическата сила!

По мотив случая на стадион Христо Ботев в Благоевград, при който почитател на Пирин бе нараден и закаран незабавно в Пирогов,кметът на Благоевград Илко Стоянов, разяснява:

Присъствах на футболния мач сред “Пирин” и “Левски”. Няма да разясня спортните събития, тъй като има задоволително експерти за това. Стадион “Христо Ботев” беше цялостен, като за същински футболен празник, само че за жалост не се получи подобен, и то не поради резултата от срещата, а поради едно събитие, което помрачи настроението на всички.
На полувремето на мача, персонално наградих Владимир Будников за това, че непринудено се включи в самодейността “Автобусът на надеждата”, при която ФК “Пирин” и Община Благоевград помогнаха на дами и деца от засегнатите военни региони. Само към 30 минути по-късно, откакто излязохме с Владимир на стадиона довечера, той беше закаран от кола за спешна помощ в съвсем неконтактно положение към болница. Тъжно е, когато един празник е на път да се трансформира в покруса, тъжно е да видиш млад и витален човек в това положение, в което беше изнесен от стадиона!
Нещо не е както би трябвало, тъй като и без война, ние продължаваме да даваме жертви, като общество!
Компетентните органи би трябвало неотложно да се самосезират и да открият какво тъкмо се случи и кой каква виновност има за този случай. И аз ще упорствам за това!
Дори Владимир Будников да е направил нещо неправилно, това би трябвало да бъде открито по съответния ред, тъй като най-сбърканото правораздаване е правораздаването на физическата мощ! Защото нито един човек не заслужава да бъде изнесен по този метод от стадиона!
Но на първо място поисквам бързо излекуване на Вова!,написа кметът Стоянов


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР