По повод деня на София, в столицата днес ще бъде

...
По повод деня на София, в столицата днес ще бъде
Коментари Харесай

Фандъкова поздрави софиянците: Тази година празникът на града е двоен

По мотив деня на София, в столицата през днешния ден ще бъде отслужен церемониален водосвет и ще има гала по издигане на знамето на града пред черквата " Света София ". 
В 13 часа е началото на празничната сесия на Столичният общински съвет, на която по традиция ще бъдат наградени персони, съдействали за развиването на града. Кметът Йорданка Фандъкова поздрави столичани:
" Празникът тази година е необикновен. Той съответствува с най-хубавото събитие в живота на доста български фамилии - първият образователен ден. Поздравявам всички софиянци с деня на нашия прелестен град! На второ място - всички възпитаници, учители, родители. Нека вярата, вярата и любовта ги водят по пътя на знанието. 
Мъдростта, която светицата на нашия град ни дава, да ни оказва помощ да работим дружно, да градим, тъй като единствено със взаимни старания можем да създадем нашия град по-добро място за живеене. Най-вече за нашите деца ", съобщи Фандъкова, която е някогашен преподавател, някогашен шеф на гимназия и някогашен учебен министър.  
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР