По повод честването на 6 май - Ден на храбростта

...
По повод честването на 6 май - Ден на храбростта
Коментари Харесай

Затварят редица улици във Варна по повод тържествата на 6, 7 и на 9 май

По мотив честването на 6 май - Ден на храбростта и празник на Българската войска, в интервала от 10.15 часа до 11.00 часа ще бъде прекратено придвижването по следните улици във Варна:

- бул. " Мария Луиза " - в частта от пл. " Св. Св. Кирил и Методий " до кръстовището с ул. " Шипка " ;

- бул. " Владислав Варненчик " - в правата от кръстовището с бул. " Съборни " до пл. " Св. Св. Кирил и Методий " ;

- бул. " Христо Ботев " - от кръстовището с ул. " Кракра " до кръстовището с ул. " Бачо Киро ". Това оповестиха от Община Варна за Varna24.bg.



Ограничението не се отнася за ППС, обслужващи линиите на градския превоз.

Заради осъществяване на празнично шествие, в интервала от 11.00 часа до към 11:30 часа, ще бъде прекратено придвижването на коли по бул. " Мария Луиза “ - лявото платно, в посока кръстовището с бул. " Осми Приморски полк “ – в частта от кръстовището с бул. " Вл. Варненчик “ до кръстовището с бул. " Сливница “. Таксиметровата местостоянка пред Катедрален храм " Успение Богородично “ ще бъде освободена от коли за интервала от 9 ч. до към 11 ч.

Във връзка с постъпило съобщение за осъществяване на шествие, проведено от последователи на народен почитател клуб " Черно море “ - Варна, на 07.05.2023 година в интервала от 15.30 ч. до 21.30 ч., ще бъде прекратено придвижването на коли по ул. " Никола Й. Вапцаров “ -  в частта от кръстовището с бул. " Осми Приморски полк “ до кръстовището с бул. " Княз Борис I “.

Във връзка с честване на 9-ти май – Ден на успеха над хитлерофашизма и Ден на Европа, от 9.45ч. до привършване на мероприятието към 10.30 часа, ще се прекрати придвижването на пътно-превозни средства по бул. " Осми Приморски полк “ (пътното платно, посока сп. " Явор “) в частта от кръстовището с бул. " Чаталджа “ до кръстовището с ул. " Царевец “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР